SDP prvo pokrenuo pa odustao u ovoj korona invaziji zaštiti nas od postavljanja baznih stanica (5g) nepoštujući zakone?!

0
1540

Prijedlog da se teleoperatere zaustavi u postavljenju opreme bez poszojećih dozvola je dao predsjednik Kluba zastupnika u gradskoj skupštini SDP-a, a onda su se u Predsjedništvu SDP na Iblerovom trgu razisli oko stava da se zaustavi samovolja teleoperatera. Kada ne žele političari, mi smo poslali svi skupštinarima tekstove o štetnosti same mreže.

HITNO – ZA SJEDNICU SKUPŠTINE 10

Poštovani,

dostavljam Vam poveznice stručnih tekstove i intervjua sa renomiranim svjetskim znanstvenicima koji su obrađivali  teme 5g i njeovog utjecaja, kao i regulative oko istog te primjere iz svijeta. Problem Grada Zagreba i njegovih stanovnika u ovoj korona invaziji postavljanja baznih stanica i nepoštivanja zakona, te se nadamo kako će te svojim odlukama raditi u korist građana Zagreba i naše budućnosti.
Ne želimo biti gori od Bruxellesa, Beča, Pariza i Rima.
Želimo zdrav život a ne eksperimentiranje  jer zaista nismo zamorci agresije teleoperatera, a sve poradi profita u čemu sudjeluju mnogi, od medija ali nažalost i vas koji svojim odlukama nanosite direktnu štetu za budućnost građanima Zagreba.
Očekujeme od svih vas ispravnu odluku za naš Grad Zagreb. To ste nam dužni osigurati. Zbog toga smo vas i birali, ne zbog osobnih interesa. To ćemo vam ocjenjivati na nadolazećim izborima.
Lijepi pozdrav!
S poštovanjem,
mr. sc. Arna Šebalj, dipl. iur.