KOMEDIJA: KLEMM ZAPOSLIO SRPSKOG TERORISTU I PROZIVA ‘ZASTAVNIKA’ OREPIĆA

0
1248

orepićČitajući naše portale ili novine uvijek dolazimo do istog stava ili je za ili je protiv NEKE OSOBE, radi se o huškačkom novinarstvu uvijek iste boje, koja odavno nema mirisa i okusa. Činjenice uvijek ostavljamo po strani, ako je naš nema veze da li krade, laže ili vara, on je “naš”. U tom grmu leži novinarski zec. Ispričamo priču do pola i svi smo sretni i zadovoljni u svom toru ovaca, jedino što “naš” tor nikada nije naš. Nego onih koji ubiru lovu.

U Pakracu se digla velika buka oko Orepića, ministra policije. Prema medijskim napisima Orepić je branio Markaču da govori kad je htio. Srbe teroriste je nazvao nesretnicima. General Markač nigdje u medijima nije odgovorio na tu provokaciju, a slučaj nazivanja terorista i četnika nesretnicima prokomentirao je Josip Klemm. Da nije komično, bilo bi tragično. Josip Klemm je nedavno zaposlio teroristu,a u Vrginmostu od milja nazvanog četnik, Pavu Dugošiju u svojoj firmi. Da bi jadni abolirani terorist dobio hrvatsku mirovinu… treba čovjeku pomoći, ipak Dugošija odlično pjeva četničke pjesme u duetu sa zločincem Milanom Martićem.

I sada je nazvati četnike nesretnicima grijeh, ali zaposliti četnika da dobije našu mirovinu je   nešto super. Tko sretniji od Milanovića, ipak je četnik i član SDP-a, pa je tako Klemm kao zlatna ribica ispunio dvije želje, jednu teroristu nesretniku Dugošiji, a  drugu Milanoviću. Nije ni čudo da se i Fred Matić  našao u viksi kod Klemma…iza velikih svađa zapravo je ljudsko licemjerje.

Čini se kako je Markač  samo usputna žrtva dva ega načeta hipokrizijom.

Drugi naslov je još bolji na portalima,  skandal; kako je sinek Josipa Perkovića dobio državna priznanja iako je sinek navodnog ubojice i udbaša? To je stvarno točna konstatacija, ali nastavak rečenice opet fali; kako je on toliko veliki stručnjak, a opet sinek navodnog ubojice i udbaša podesan za rad sa generalom Čermakom i sada radi kod njega?! Čudni su putevi božji…

U književnosti postoji sve više navijača, a sve manje pisaca, tako je najgori i najpokvareniji oblik huškanja naroda u obliku Vedrane Rudan. Roditelji su očito pogriješili kod samog imena, nimalo vedra, više pokvaren Rudan, bolje bi zvučala kao Gorka Rudan.

“Istina jest da je u mojoj pokojnoj domovini pio Kraljević Marko ali je i Šarcu vode davao. U mojoj umlaćenoj zemlji mi doduše nismo učili da je čovjek nastao kresanjem Adama i Eve ali smo učili da treba ljubiti bližnjega svoga. Ne ga klati, ne ga protjerati, ne ga mrziti do sudnjega dana. U pokojnoj zemlji, samo je u mom srcu živa, nikad mi nije palo na pamet da ću jednom živjeti u ovome u čemu živim danas. Živim u karikaturi od države a moji mi gospodari svakoga dana poručuju, tko ne krade državu osiromašuje obitelj.”-evo jedne od idiotskih opaski Rudan gorke … žena  priča o Jugoslaviji, kaže da se tamo poštovao život, pa je logično da 890 jama partizani napune hrvatskim kostima, pobiju pola milijuna ljudi i otvore kazamate kao Goli otok, jer je to učenje o bližnjem svom, kojeg silno poštuješ…Naravno da Rudan je isto prešutila kako lopovi iz njene Juge su lopovi današnje Hrvatske.

Kada prestanemo navijati i huškati za jedne ili druge vidjet ćemo istinu.

U medijima i masoneriju isključivo vežemo za Amerikance, oni su zlo, oni podržavaju Židove, masone, pedere, a Rusi su za takve medije dobri, kršćani preobraćeni , koji  sad malo ubijaju kršćane Ukrajince. Mediji i prodavači magle o masoneriji, inače učenici srpskog lažljivca Lučića krive za rat u Ukrajini Amerikance, ali klanja Ukrajinaca, rušenja kršćanske Ukrajine provode braća kršćani Rusi. To je sigurno po “Isusovom učenje”, podijeli pa vladaj, novo učenje ruske biblije.

Isus je spajao ljude, nije ih dijelio, ali prema novim učenjima inkvizitorskih medija i ludih ideologa, oni govore u ime Isusa, jer su pronašli masone među Ukrajincima, pa ih treba spaliti na lomači. A to dobro rade Rusi.

Isto je i u Siriji. Oni spašavaju Sirijce od Amerikanca, ali sve je veći i veći broj Sirijaca koji bježe iz zemlje. Ubijenih sve više. Šire Rusi kršćanstvo,a usput malo kontroliraju naftovode i plinovode, čisto da im prođe vrijeme. Ameri su zli kada žele kontrolu energetskih resursa, ali kada to čine kršćani Rusi, e to je “mrak”… Američke crkve, za naše znanstvenike o masoneriji nisu kršćanske, ali one ruske jesu, vjerojatno se radi o visini križa…Navijači. Huškači. Nikakvi znanstvenici.  Tko ima imalo mozga zna da su masoni ljudi, a davanje masoneriji božanskog značaja je čisto bogohulje. Masoni su oni koji jedu, piju, dišu kao i mi i jednako smrtni, što sa Bogom nema veze.

Što više o njim pričamo; podilazimo njihovoj “veličini i snazi”, namjerno strašimo puk. Za koga ? Boga? Masone? Zaključite sami.

Iz tih razloga mediji sami postaju sebi uteg, jer jedino je istina božja kategorija i dok govorite istinu imate božju zaštitu, ostali  lažljivci moraju one koji govore istinu napadati da bi prikrili svoju laž, vrijeđati, govoriti  da su neuki, tako otkrivajući samog sebe. Sve što loše “prepoznaješ” na drugom i govoriš o drugom, govoriš o sebi…

Hrvatska će opstati samo ako istina bude spoznata, a ne polovična činjenica i informacija koja paše jednoj strani, jer ionako to je samo informacija, a put do istine je potpuna informacija .

Pogledajte film zbog kojeg je napadan naš portal, a koji govori o ruskoj “kršćanskoj kulturi”, koja je bila toliko odurna, da je čekala smrt 7 milijuna Ukrajinaca od gladi. Oni koji su ubijali  bili su svi masoni ili Rusi?

HOP portal